Betaalbaar

Het presenteren van bedrijf en product op een beurs is duur. Naast de kosten voor het huren van de standplaats en de bouw van een stand zijn er kosten voor personeel en presentatie materiaal. Als u dan kunt besparen op de bouw of huur van een stand, dan is dat mooi meegenomen.

VWA Expo bouwt alle stands met het, wereldwijd bekende, Octanorm systeem. Dit bestaat uit aluminium profielen met daartussen kant-en-klare geschilderde en bedrukte panelen. Het werken met systeembouw heeft verschillende voordelen, o.a. lage transportkosten. Zelfs een grote stand kan gewoon worden vervoerd in een bestelbusje, zodat uw stand ook in het buitenland goed betaalbaar blijft.

Snelle opbouw en handige opslag

Een van de voordelen is dat wij uw stand snel kunnen opbouwen. Uw stand bestaat namelijk uit standaard onderdelen uit het wereldwijd gebruikte Octanorm standbouw-systeem. U heeft geen team van specialisten nodig die gedurende meerdere dagen op locatie uw stand opbouwen. En dat drukt de kosten. 

Daarnaast kunnen we uw geschilderde en bedrukte panelen voor u opslaan. Zo kunt u sommige delen van uw stand een volgende keer tegen lage kosten nog eens gebruiken.