Service

VWA Expo heeft service hoog in in vaandel staan. Daarbij benadrukken we persoonlijk contact, een professionele uitstraling en advies op maat. Zo kunnen we u adviseren omtrent het soort stand dat u nodig hebt. En dat alles in een uitstekende prijs-prestatie-verhouding.

Een beursstand begint met een idee. Bijvoorbeeld, U weet al op welke beurs u aanwezig wilt zijn en u heeft gedachten over wat voor stand u graag zou willen. U vertelt ons wat uw idee is en wij helpen u met adviezen als dat nodig is. Zo maken we, natuurlijk geheel gratis, samen een eerste opzetje voor uw stand.

Omdat we uitgebreide ervaring hebben met het bouwen van stands in alle grote beursgebouwen in Nederland en omringende landen, kunnen we u ook helpen met het aanvragen van goedkeuring van uw ontwerp en het aanvragen van andere zaken, zoals bijvoorbeeld elektriciteit.

Ontwerp

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van een stand is dat de aandacht van bezoekers moet uitgaan naar het product en het bedrijf, niet naar de stand. Een stand kan wel een belangrijk hulpmiddel zijn bij het trekken van de aandacht van voorbijgangers. Om dat gecombineerde effect te bereiken houden we onze ontwerpen opvallend eenvoudig, en dat blijkt een effectieve manier om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Als u weet wat voor stand u wilt maken wij een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. We maken ieder ontwerp op maat. Daarbij houden we rekening met de beperkingen als hoogte, de vorm, vervoer, verlichting en elektriciteit. Ieder beursgebouw heeft immers zijn eigen beperkingen en regels.

Als u akkoord bent met het ontwerp en het bijbehorend prijskaartje, gaan we aan de slag met het voorbereiden van uw stand. Dat houdt in dat we alle componenten verzamelen, panelen schilderen in de kleuren van uw bedrijf en eventueel panelen voorzien van uw bedrijfslogo.

Geïnteresseerd? Voor grote projecten of kleine stands ontvangen wij graag uw aanvraag voor een geheel vrijblijvend standontwerp met offerte.